Start twee nieuwe fasen: 4 augustus

Vanaf vandaag start de aannemer met de heraanleg van de Brusselsesteenweg tussen de Fr. Burvenichstraat en de Scheldekaai (zone H). Het wordt dus weer even wennen aan een nieuwe verkeerssituatie net na het bouwverlof. Daarnaast werkt men nu ook aan het kruispunt van de Jules de Saint-Genoisstraat en de Peter Benoitlaan. Voor meer info over deze twee fasen (zone H en zone K); ga naar www.brusselsesteenweg.be/bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Vanaf 4 augustus werkt de Lijn aan de tramsporen ter hoogte van het kruispunt. Van 4 augustus tot en met 30 september 2015 rijden de tramlijnen 22 en 24 daardoor slechts tot de halte Stelplaats. Vanaf daar volgt een pendelbus de reisweg tot de eindhalte Melle Leeuw (met een frequentie van 20 minuten). Opstappen kan aan de tijdelijke halte ter hoogte van de Peugeot-toonzaal op de Brusselsesteenweg. Ter hoogte van de tramhaltes worden tijdelijke bushaltes voorzien langs beide richtingen van de rijweg.

De buslijnen 9, 20, 27, 28, 94 en 96 volgen een omleiding. Meer info over de omleidingen van de tram- en buslijnen vindt u aan de haltes, op de routeplanner of op de website van De Lijn.