Hoe best Brusselsepoortstraat bereiken?

Tijdens de werken aan bruggen van de Brusselsesteenweg (N9) aan de Keizerpoort, is het onmogelijk om met de auto via de Brusselsesteenweg naar de Brusselsepoortstraat te rijden. En vaak komt de vraag, hoe bereik ik nu het best de Brusselsepoortstraat?  Wij overlopen hieronder nog eens graag met u alle alternatieven.

 

Wandelen en met de fiets (aan de hand)

Tijdens de werken aan bruggen van de Brusselsesteenweg (N9) aan de Keizerpoort, is het onmogelijk om met de auto via de Brusselsesteenweg naar de Brusselsepoortsraat te rijden. Als voetganger en met de fiets aan de hand kan dit wel via de 2 tijdelijke bruggen parallel met de Brusselsesteenweg, maar er is ook een vlot alternatief.

Fietsen 

Kom je uit de richting van Melle, dan fiets je het best via de Oude Brusselseweg en de Visserij. Kom je van de stadsring, dan fiets je langs de Zuidparklaan en dan rechtstaf via een van de zijstraten naar de Brusselsepoortstraat. 

Auto- en vrachtverkeer

Met de wagen of de vrachtwagen raden we aan om via de B401 (afrit Gent Centrum van E17) door te rijden naar het Sint-Annaplein en via de Lange Violettestraatnaar de Brusselspoortstraat te rijden. Kom je via de stadsring van Dampoort,  dan kun je via de Sint-Lievenspoortstraat de Brusselsepoortsstraat bereiken.

Voor alle info over deze fase (Zone G) klik hier