Feest op 16 september

 

feest

De tijd van feest vieren is eindelijk gekomen! Op 16 september vindt de feestelijke opening van de Brusselsesteenweg plaats. De openins is een moment om alle bewoners, ondernemers en gebruikers van de Brusselsesteenweg te bedanken voor hun geduld tijdens de werken. Iedereen is welkom vanaf 16u in smalle deel van de Brusselsesteenweg, aan de kant van de bruggen (Keizerspark). Na de toespraken zijn er gratis ijsjes en kun je aanschuiven aan de lange picknicktafel in het midden van de Brusselsesteenweg!

Op het programma:

16u start 

16u15 toespraken van Vlaams minister voor Mobiliteti en Openbare Werken Ben Weyts, schepen van Mobiliteit en Openbare Werken Filip Watteeuw , schepen van Middenstand, Christophe Peeters en directeur De Lijn Oost-Vlaanderen, Drik Busschaert. 

17u gratis ijsjes, start picknick 

20u einde

 

Praktisch

Rond 17u delen we gratis ijsjes uit in de feestenzone. Daarna rijden er verschillende ijskarren rond in alle zijstraten van de steenweg (ook in het brede deel tot de Schooldreef!)

De bewoners en ondernemers organiseren de picknick in het midden van de steenweg! Breng je eigen picknicktafel en -mand mee  en schuif aan samen met je vrienden en buren. Wie gratis soep en brood wil, schrijft in via piknik9050@outlook.be. Alle info via www.facebook.com/bruisendebrusselsesteenweg.